FUT Pályázat

A Fiatal Urbanisták Tagozata (FUT) országos és nyilvános komplex ötletpályázatot hirdet meg Magyarország valamennyi felsőoktatási intézményének hallgatói és friss diplomások részére. Örömmel fogadjuk mindenki jelentkezését, aki "urbanistának" érzi magát és szívügye a város. ___________________ Pályázat munkacsoport tagjai: Szerdahelyi-Németh Klára, Turóczi Tímea, Zsovák Orsolya, Annus Viktor, Vajas Ákos, Tóth Boglárka

Az ötletpályázat díjazása, eredményhirdetése

2012.03.18. 22:24 futpalyazat

 

A hallgatói ötletpályázat díjazása anyagi és tárgyi jutalommal történik. 

            A pályázat összdíjazása 250.000 Ft.

  

Eredményes ötletpályázat esetén a Bíráló Bizottság a rendelkezésre álló összes díjat kioszthatja a nyertes ötletpályázatok között.
A Bíráló Bizottság eredménytelennek minősíti a pályázatot, ha egyetlen pályaművet sem talál díjazásra alkalmasnak.
A Bíráló Bizottság döntése alapján a kiíró 2012. május 26-ig kihirdeti a pályázat eredményét, és a pályázati díjakat a díjazott művek szerzőinek átadják, az átadás helyszínéről és pontos időpontjáról email-ben kapnak tájékoztatást a résztvevők.
A pályázat eredményhirdetése nyilvános.
Az eredményhirdetés után a kiíró a pályázat zárójelentését e-mailen megküldi a regisztrált pályázóknak illetve közzéteszi a:
 
 
 
 
 
 
honlapokon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futpalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr64324782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.