FUT Pályázat

A Fiatal Urbanisták Tagozata (FUT) országos és nyilvános komplex ötletpályázatot hirdet meg Magyarország valamennyi felsőoktatási intézményének hallgatói és friss diplomások részére. Örömmel fogadjuk mindenki jelentkezését, aki "urbanistának" érzi magát és szívügye a város. ___________________ Pályázat munkacsoport tagjai: Szerdahelyi-Németh Klára, Turóczi Tímea, Zsovák Orsolya, Annus Viktor, Vajas Ákos, Tóth Boglárka

A tervezési terület

2012.03.19. 01:50 futpalyazat

Budapest XVIII. kerületében az Üllői út, Nagybánya utca és Királyhágó út kereszteződésénél fekszik a Béke tér, ahol az 50-es villamos végállomása van.

A kerület egyik ütőerét képező Üllői út északnyugat-délkeleti irányban halad át a Béke téren. A térről északi irányban a Nagybánya utca vezet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé, ahol az utca a Budapest- Cegléd-Szolnok vasútvonalnak ütközve ér véget. Déli irányban pestszentlőrinci városrészhez tartozó Béke teret a Királyhágó út köti össze Pestszentimre városrész-központjával.


A tervezési terület lehatárolása a letölthető alaptérképen megtalálható, illetve a 6. pontban ismertetett részletes feladatleírásnál is látható. A Béke térre és környezetére, illetve két –részben- önkormányzati tulajdonban lévő telekre terjed ki. A beadandó munkarészeknél a különböző léptékben megoldandó feladatokhoz segítségképpen csatoltunk térképeket, amelyek a feladat megoldásához szükséges lépték megtalálásában segítenek.
A helyszín megismerésére szolgáló mellékletek letölthetőek a blogról.

A bejegyzés trackback címe:

https://futpalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr304324977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.